Maailmassa on yks niin kamala tauti ja se on syöpä.Syöpäkasvain muodostaa omat, sairaat kuvionsa ja ottaa terveen kehon haltuun. Sitten voidaan se poistaa ja/ tai häiritä sen kasvua erilaisin menetelmin.Maailman pitkäikäisin kansa elää Japanissa ja he syövät paljon kasviksia ja hedelmiä, heillä on paljon vähemmän syöpää ja hiuksetkin pysyy pidempään päässä.Miksei terveyspolitiikka Suomessakaan painota tarpeeksi oikeiden elämäntapojen merkitystä syövän ehkäisyssä, ja tue ihmisiä siihen? Pelkistä säästösyistäkin se olisi kannattavaa ja moni ihminen säästyisi turhilta kärsimyksiltä! Joka paikassa saa lukea lääketieteellisistä julkaisuista kuinka ravitsemuksella ei loppujen lopuksi ole juurikaan merkitystä syövän synnyssä.Miksi sitten terveellisemmin syövät japanilaiset  sairastavat vähemmän syöpää?Miksi ollaan niin ehdottomia molempiin suuntiin? Ravitsemuksella ei juuri ole syövän hoidossa v'äliä vain lääkehoito OIKEASTI voi auttaa. Miksi sitten syntyy näitä hiiva- ja virtsatietulehduksiakin? Eikös sillon lääkärikin juuri kehota syömään vähemmän sokeria? Mikäli syömme useiden vuosien ajan valkoista sokeria ja vehnäjauhoja, niin eikö voi silloin olettaa, että jossain vaiheessa iskee elimistöön tulehdustila, mikä rappeuttaa sitä sisältäpäin ja näin luodaan otollisemmat olosuhteet kroonisten tautien kehittymiselle? Meillä elimistöä ylihappamoitetaan ja sen vuoksi elimistön oma haponsäätely joutuu tekemään valtavasti töitä ja näin myös elimistö kuluu?.Miksi teoriat happo-emästaspainosta osana syövän syntymekanismia kiistetään ja väitetään näitä paremman ravitsemuksen puolestapuhujia" puoskareiksi" ja "rahastajiksi".Mitä on tämä syöpiin sairastumisten eroavaisuus japanilaisten ja suomalaisten välillä, jos ei se koululääketieteen mukaan juurikaan ole yhteydessä ravitsemukseen? Mihin muuhun se korreloi?Geeniperimällä se ei täysin selity, koska länsimaiset elämntavat omaksuneet japanilaiset saavatmyös meidän sairautemme ? Vihastuttaa tämä joko/tai asenne!!!